KARÁCSONYI JÁTÉK!

2012.12.12. 10:54

NAPI NYEREMÉNYEK, ÉS FŐDÍJ SORSOLÁS JANUÁRBAN!

A JÁTÉK SZABÁLYAI:

1., Aki ellátogat a MagyarProvence standjához a Liszt Ferenc téri karácsonyi vásárban, azt meghívjuk egy illatos, zamatos forró levendula szörpre, aminek egyetlen feltétele az alábbi jelszó kimondása: „Levendulás szép napot!”. :)

2., A szörp kortyolgatása közben kaptok egy nyereményszelvényt, amit ha kitöltötök az adataitokkal, és azt bedobjátok a kincses ládikánkba, akkor a napi nyeremények kihúzásán és a januári fődíj húzásán is részt vehettek.

3., A napi sorsolásra minden nap 19.00-kor kerül sor. Amennyiben 19.00 után dobod a szelvényedet a ládikánkba, akkor a másnapi sorsoláson veszel részt. A nyertesek nevét másnap kitesszük a facebook-ra, illetve értesítjük emailben. Kérünk minden nyertest, hogy a Magyarprovence rá vonatkozó bejegyzését ossza majd meg a saját üzenőfalán. A nyereményeket a Liszt Ferenc téri vásárban 2012. december 24-ig, vagy a 1061 Budapest, Paulay Ede utca 8. szám alatti boltunkban 2013. január 31-ig lehet átvenni. A nyeremények készpénzre nem válthatóak!

4., A főnyeremény sorsolására (ami egy levendulás ajándékcsomag) január első hetében kerül sor. A szerencsés nyertest természetesen értesítjük emailben, és a facebookon is közzétesszük majd a nevét. Amennyiben a nyertes még like-olja is a facebook oldalunkat (ha eddig még nem tette meg), 10%-os vásárlási kedvezményes kupont adunk a következő vásárlásból boltunkban vagy webshopunkban.

SOK SZERENCSÉT KÍVÁNUNK A JÁTÉKHOZ MINDEN KEDVES LEVENDULA RAJONGÓNAK!

MagyarProvence

570.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarprovence.blog.hu/api/trackback/id/tr984961203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása